top of page

MUNDO HISPÁNICO

Spaanse les in Haarlem, Heemstede en Hoofddorp
Ons complete cursusaanbod

De vertrouwde cursussen van Mundo Hispánico, met dezelfde toewijding en passie maar nu online. In kleine groepen van maximaal vijf personen worden onze online cursussen gegeven.

In kleine groepen maak je kennis met de basis van de Spaanse taal. Vanaf de 1e les zal je authentiek Spaans horen en zelf beginnen met Spaans te spreken.

In kleine groepen zal je je basiskennis van de Spaanse taal verbreden. Onze cursussen voor halfgevorderden zijn er op diverse niveaus.

Bij deze cursus wordt de kennis van het Spaans nog verder verdiept.

Een gedegen voorkennis van de Spaanse taal is vereist om de cursussen te kunnen volgen.

De privélessen van Mundo Hispánico zijn geheel

“custom-made” en sluiten derhalve aan bij ieder leerdoel.

Onze duolessen zijn bedoeld voor mensen die samen hetzelfde leerdoel hebben, en het fijn vinden of nuttig vinden om samen les te krijgen.

Wij bereiden je voor op toelatingsexamens of tentamens / examens. Geheel op maat en indien gewenst in korte tijd.

Mundo Hispánico organiseert een stoomcursus Spaans voor mensen die snel en effectief Spaans willen leren. Deze cursus omvat 13 lesuren verdeeld over 3 bijeenkomsten.

DELE: `Diploma de Español como Lengua Extranjera´  Bij Mundo Hispánico bereiden wij onze cursisten voor op het examen dat  onder auspiciën van het Spaanse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport wordt afgenomen.

Deze conversatie cursus is bedoeld voor halfgevorderden cursisten (vanaf niveau A2.1) die hun Spaanse spreek- en luistervaardigheid willen perfectioneren.

Bij Mundo Hispánico leren kinderen van 6 jaar  op een speelse en ongedwongen manier de Spaans taal.

  • Facebook Mundo Hispanico Spaanse les
bottom of page